Monica Stekelenburg één van de nieuwe ontwikkelingsmanagers bij VanWonen

0

Monica Stekelenburg is één van de nieuwe acquisitie-/ontwikkelingsmanagers bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen. Onlangs maakte zij de overstap van Bouwinvest naar VanWonen. Samen met Thijs Broeze, Erik Vis en Inge Sibma gaat zij zich actief richten op acquisitie en de ontwikkeling van nieuwe projecten in onder andere de regio’s Utrecht en Flevoland.

VanWonen is dé gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit het Noorden en Oosten van Nederland. In korte tijd is het team VanWonen uitgegroeid naar een veelzijdig en ambitieus team met een brede expertise. Eerder dit jaar richtte VanWonen een eigen Woningfonds op, waarmee zij zich naast de koopmarkt ook kunnen richten op de (middendure) huursector. Daarnaast heeft VanWonen de ambitie om het werkgebied uit te breiden naar Utrecht en Flevoland. Het team Acquisitie en Ontwikkeling richt zich onder andere op deze regio en op de ontwikkeling van projecten met zowel koop- als huurwoningen.

Algemeen directeur Alfred Bolks: “Met de komst van Monica, Thijs, Inge en Erik is ons team voorzien van flink wat extra ondernemerskracht. Hun uitgebreide netwerk en ervaring op het gebied van acquisitie en ontwikkeling zijn een waardevol onderdeel van ons team”.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?