DHG koopt 14 hectare terrein in Moerdijk voor bouw nieuwe SMARTLOG

0

DHG heeft recentelijk het voormalig terrein van Conline, gelegen aan de Middenweg 1-5 in Moerdijk aangekocht. Op dit 14 hectare grote perceel zal DHG een nieuwe SMARTLOG realiseren van 100.000 m².

De bouw van dit nieuwe SMARTLOG zal in het eerste kwartaal van 2019 aanvangen. De geplande oplevering is een jaar later, in het eerste kwartaal van 2020.

Het centraal in de haven van Moerdijk gelegen perceel is gesitueerd naast de container terminal van Moerdijk. Deze multimodale locatie is momenteel het voorlopig laatste perceel in Moerdijk waarop een grootschalige logistieke ontwikkeling gerealiseerd kan worden.

DHG heeft de afgelopen periode op risico drie Smartlogs in Moerdijk ontwikkeld die reeds voor oplevering succesvol zijn verhuurd. Verwachting is dan ook deze nieuwe Smartlog op belangstelling kan rekenen en DHG wederom een belangrijke bijdrage levert aan de aantrekkingskracht van deze logistieke hotspot gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Ontwikkeling SMARTLOG
Op dit moment heeft DHG 750.000 m² aan logistieke SMARTLOGS in de pijplijn in onder andere Rotterdam, Moerdijk, Bergen op Zoom, Ridderkerk, Venray, Den Haag en Zwolle. De SMARTLOGS worden in de komende twee jaar tot ontwikkeling gebracht.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?