Amvest versterkt afdeling research

0
Per 1 oktober is Bart Louw (46) gestart als Manager Strategy & Research bij Amvest. Willem Heineke (36) is ook per 1 oktober aan de slag gegaan bij Amvest als Research Manager. Zij worden samen verantwoordelijk voor het vertalen van trends en veranderingen in de woningmarkt naar advies voor de ontwikkelingsportefeuille, investeringskaders voor het beleggingsbeleid en advies voor de strategische koers van Amvest.
Bart en Willem brengen een ruime expertise op het gebied van vastgoedanalyse en strategische advisering mee. Bart Louw is afkomstig van a.s.r. real estate, waar hij zeven jaar heeft gewerkt als Hoofd afdeling Research. Eerder werkte hij zes jaar als teammanager en senior adviseur vastgoedeconomie bij ingenieursbureau DHV en vervulde hij enkele jaren de functie van Hoofd Research bij DTZ Zadelhoff.
Willem Heineke begon zijn loopbaan in 2010 bij Fakton als Financial Real Estate consultant. Daarna was hij werkzaam als Financieel Analist bij woningcorporatie Stadgenoot. De afgelopen vier jaar werkte hij bij CBRE in de functie van Associate Director Valuation & Advisory Services.

Heleen Aarts, CEO van Amvest, noemt Bart en Willem een geweldige aanwinst voor Amvest. “We zijn verheugd over de komst van Bart en Willem naar Amvest.”, zegt Heleen. “Met hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen we onze researchkwaliteit versterken en zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan de zorgvuldige afweging van onze lange termijn investerings- en ontwikkelingsbeslissingen.”

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?