Mattijs Grondman en Jacques Bink naar Capital Value

0
Capital Value breidt wederom uit. Per 1 oktober zijn Mattijs Grondman (rechts op foto) en Jacques Bink (links op foto) in dienst getreden als vastgoedadviseur.
Mattijs Grondman (40) zal zich met name richten op advies en transactiebegeleiding aan woningcorporaties en zorginstellingen. Hij heeft ruime ervaring bij diverse woningcorporaties, waar hij op interim basis diverse posities heeft ingevuld, waaronder portfoliomanager, beleidsadviseur, verkoopmakelaar en adviseur markt & strategie.
Jacques Bink (27) zal zich vooral bezighouden met de advisering en transactiebegeleiding bij nieuwbouwontwikkelingen en zal daarnaast ook de beleggersdesk ondersteunen. Hij werkte eerder als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Wij zijn blij dat deze twee vastgoedprofessionals de keuze voor Capital Value hebben gemaakt. Met deze uitbreiding kunnen we voldoen aan het toenemende aantal opdrachten van beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en ontwikkelaars.”

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/mattijs-grondman-en-jacques-bink-naar-capital-value

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?