Niclas von der Thusen benoemd tot director Finance & Risk Amvest IM

0

Per 1 oktober wordt Niclas von der Thüsen (45) de nieuwe Director Finance & Risk bij Amvest Investment Management. Zijn benoeming is goedgekeurd door de toezichthouder. Niclas is de opvolger van Maarten van der Lienden, die deze functie ruim zes jaar bekleedde. Maarten wordt benoemd tot Risk & Compliance Officer, een nieuwe functie bij Amvest.

Wim Wensing, Chief Investment Officer van Amvest: “Wij zijn ervan overtuigd dat Amvest met Niclas een zeer ervaren Director Finance & Risk krijgt, met grote kennis van financieel beheer en met een warm hart voor vastgoed. Wij zijn blij hem te kunnen presenteren als opvolger van Maarten van der Lienden. Maarten kiest voor een nieuwe stap in zijn carrière en gaat zich volledig richten op de invulling van ons aangescherpte compliance- en risicobeleid, een belangrijke rol richting al onze stakeholders.”

Niclas von der Thüsen heeft ervaring op een breed financieel terrein. Hij heeft een lange periode gewerkt bij Vesteda, eerst als Treasurer en later als Manager Finance & Control. Daarvoor werkte Niclas enkele jaren bij Multi Corporation als Manager Capital Markets en bij NIBC Bank en Jones LangLasalle. Hij startte zijn loopbaan bij Arthur Andersen als consultant.

Niclas gaat leiding geven aan een team van zeven mensen. Per 1 oktober is dit team op volle sterkte met de komst van nog een nieuwe collega: Jordy Inden (28) als Financial Controller. Jordy komt van E&Y waar hij als accountant werkzaam was. Daarnaast start Adriaan van Hall (26) per 1 oktober bij Amvest als Project Assistent IM. Adriaan is pas afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Asset Management & Real Estate Finance.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?