Leyten verwelkomt Action en lokale ondernemers in winkelcentrum Ravelijn Zeewolde

0

Leyten verbindt twee nieuwe huurders aan haar winkelcentrum in Zeewolde.

In het Ravelijn opent “De Winkeltjes” (375 m²) haar winkel begin oktober. De Winkeltjes is een shop-in-shop concept waar lokale ondernemers hun producten kunnen verkopen. Lokale ondernemer Sylvia Bergsma startte de formule een aantal jaar geleden in het centrum van Zeewolde. Inmiddels is uitbreiding nodig en werd besloten om naar het Ravelijn te verplaatsen.

Medio 2019 zal ook Action (1.185 m²) zijn deuren openen, ook hier gaat het om een verplaatsing.

Het Ravelijn werd ontwikkeld door Leyten en bestaat uit 5.000 m² commerciële ruimte, 2.500 m² kantoor, 32 koopappartementen en een parkeergarage. De afgelopen jaren kreeg het Ravelijn te maken met de nodige leegstand in de passage. Met de komst van deze twee huurders lijkt het tij te zijn gekeerd. Andere winkels in het Ravelijn zijn HEMA, Shoeby, Etos, Pearl en Bakkerij Bart.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?