Capital Value Taxaties sluit samenwerkingsovereenkomst met KATE Innovations

0

Capital Value Taxaties heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met KATE Innovations, een jong innovatief bedrijf dat een digitaal platform biedt om taxatieprocessen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Hiermee speelt Capital Value Taxaties in op de digitale veranderingen in de toekomst van taxaties.

KATE Innovations is een snelgroeiend bedrijf dat in 2015 is opgericht. KATE biedt digitale oplossingen om interne data te structureren en om sneller data uit te wisselen met klanten. Een voorbeeld daarvan is SBR, een universele data-uitwisseling met banken op basis van vastgoedtaxonomie. Erik Schlooz, directeur KATE Innovations: “De visie van Capital Value sluit goed aan bij de ontwikkelingen van ons platform. Dat we beiden gesitueerd zijn in Utrecht geeft extra glans aan de samenwerking.”

Ruben Smulders, directeur Capital Value: “We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met KATE Innovations. Wij zijn beiden jonge, snelgroeiende en innovatieve organisaties en onze ambities sluiten goed op elkaar aan. Wij hebben de wens om voorop te lopen in de ontwikkelingen van deze tijd. Door samenwerking met KATE kunnen wij onze taxatieprocessen nog beter structureren en efficiënter laten verlopen. Dat is van groot belang bij het toenemend aantal taxatieopdrachten dat wij op jaarbasis uitvoeren.”

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/capital-value-taxaties-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-kate-innovations

Share.

Comments are closed.