Theo Lemmen nieuwe directeur NVM-bureau

0

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM heeft sinds vandaag een nieuwe directeur: Theo Lemmen. Hij volgt directeur Annie van de Riet op die het NVM-bureau de afgelopen elf jaar heeft geleid.

Theo Lemmen heeft een brede kennis van en ervaring met algemeen management, strategieontwikkeling en verandertrajecten. Hij heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en binnen verenigingen. Als interim-directeur – in principe voor de periode van een jaar – heeft hij de opdracht om de NVM verder te helpen naar een nog meer ledengerichte organisatie.

De ruim 4.200 makelaars en taxateurs die lid zijn van de NVM, maken door de marktomstandigheden en innovatieve ontwikkelingen grote veranderingen door. Lemmen verwacht met zijn staf op het NVM-kantoor de leden daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ondernemerschap.

Lemmen gaat met NVM-voorzitter Ger Jaarsma de komende periode het land in om met zoveel mogelijk leden kennis te maken en de band verder te verstevigen.

Marktleider NVM telt ruim 3.800 NVM-makelaars en -taxateurs die opereren op de woningmarkt. De overige NVM-leden zijn actief in het commercieel en agrarisch & landelijk vastgoed.

Daarnaast is de NVM eigenaar van de vastgoedsite funda, brainbay data & research, kantoorautomatiseerder RealWorks, taxatiesoftware-specialist fluX en opleidingsinstituut Academie voor Vastgoed.

 

https://www.nvm.nl/actueel/persberichten/2018/nieuwedirecteur

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?