Audrey Spanbroek in dienst als New Business Developer bij Somerset Capital Partners

0

Met ruime bagage op het gebied van projectontwikkeling, RO, vastgoedcommercie én ervaring op het snijvlak bedrijfsleven-overheid, versterkt Spanbroek, per 24 september, het team van Somerset Capital Partners.

De afgelopen jaren was Audrey, als Manager Projecten, Marketing & Sales bij Vastgoedfonds Fiduvast, verantwoordelijk voor de transformatie van het voormalige (monumentale) hoofdkantoor van Royal Haskoning te Nijmegen naar appartementengebouw in het hoge segment, Estel Residence.

Daarvoor heeft zij voor de gemeente Apeldoorn zich beziggehouden met bedrijfsterreinontwikkeling en -uitgifte. Tevens adviseerde zij in deze rol bedrijven bij hun huisvestingsvraagstukken.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?