Regus tekent huurovereenkomst voor center in Rivoli in Leidsche Rijn

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft met Leidsche Rijn Centrumplan, vertegenwoordigd door ASR Vastgoedprojecten, een huurovereenkomst gesloten voor een nieuw center in kantoorgebouw Rivoli, gelegen in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Het is de eerste locatie van Regus in Leidsche Rijn, en de achtste in de Domstad.

Regus huurt de eerste, tweede, vierde en vijfde verdieping van het pand, met een totale oppervlakte van 2.483 m². Daarnaast beheert Regus algemene receptie op de begane grond. Er zijn 50 parkeerplaatsen onder het pand beschikbaar voor klanten en bezoekers van Regus. Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 3.582 m² met vijf etages.

Het center is gevestigd in het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum, een subwijk in Utrecht. In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades is Leidsche Rijn Centrum het kloppende hart van Leidsche Rijn. Rivoli ligt aan de Parijsboulevard, een nieuwbouwcomplex met een groot dakterras op de bovenste verdieping. Vele winkels, restaurants, terrassen en andere culturele voorzieningen zijn om de hoek van het kantoorgebouw gelegen. De locatie bevindt zich naast station Leidsche Rijn, en ligt direct naast de A2. Daarnaast zijn de knooppunten A12 en A27 in een paar minuten met de auto te bereiken.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Leidsche Rijn is dé wijk binnen Utrecht die een enorme groei doormaakt. Met deze locatie hebben we flexibele werkplekken voor de vele zzp’ers die hier wonen. De vestiging bevindt zich in het stadscentrum, met horeca en winkels op loopafstand.”

JLL bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.Cushman & Wakefield Utrecht trad op namens de huurder.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?