Postillion Hotel Haren Groningen verkocht

0

Hotelbestelbestemming blijft, personeel overgenomen.

Postillion Hotel Haren Groningen krijgt op 1 januari 2019 een nieuwe naam: MOTEL HAREN. Het hotel is verkocht aan de Strandlooper bv, één van de werkmaatschappijen van Frans Kappenburg. Deze zet de exploitatie van het hotel voort. De huidige Postillion-medewerkers komen in dienst van de nieuwe exploitant.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: “Tijdens het onderzoek naar mogelijke ontwikkeling van het hotelterrein en hotel in Haren zijn wij benaderd door Frans Kappenburg die liet weten het terrein en het hotel te willen overnemen. Wij zijn erg tevreden met deze verkoop, zeker omdat er geen banen verloren gaan.” Alle bestaande boekingen in Postillion Hotel Haren Groningen voor de periode 2019 gaan over naar Motel Haren. Postillion Hotels blijft zich met haar overige vestigingen in Nederland ook de komende jaren richten op verdere groei in de congres-hotel markt.

Over Postillion Hotels
Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren Groningen, Utrecht Bunnik, Rotterdam en Amsterdam. De hotelketen stelt zich ten doel haar bestaande netwerk uit te breiden, bestaande locaties te renoveren en waar nodig in lijn te brengen met het Meet Work Stay-concept van Postillion Hotels. Met Meet Work Stay komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een innovatief concept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. Alle locaties zijn door Green Key op niveau goud beoordeeld voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?