Softwarebedrijf Ubod & Ubohl B.V. huurt 328 m² kantoorruimte aan de Wijchenseweg te Nijmegen

0

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Wijchenseweg 132 te Nijmegen heeft met softwarebedrijf Ubod & Ubohl B.V. een nieuwe huurder mogen verwelkomen, zij gaan een kantoorvleugel huren van in totaal ca. 328 m2 v.v.o. Het gebouw is hiermee volledig gevuld, andere huurders in het gebouw zijn Adecco, PCS Nijmegen, Blokland en Duin Administratiekantoor en Codebreakers.

Strijbosch Thunnissen Bedrijsfmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft voor een snelle invulling van het pand zorg gedragen. Dit alles in opdracht van de verhuurder, een private belegger.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/softwarebedrijf-ubod-ubohl-b-v-huurt-328-m2-kantoorruimte-aan-de-wijchenseweg-te-nijmegen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?