Baristacafé opent aan Stadhuisplein Rotterdam

0

Baristacafé heeft in Rotterdam aan het Stadhuisplein in het project Lucia haar 22e vestiging geopend. Deze dynamische plek is getransformeerd tot een all day and night horecaplein met een grote diversiteit aan horecabedrijven, waaronder, naast de reeds bekende uitgaansgelegenheden als de ApresSkihut en Cornelis, nu ook formules zoals Five Guys, Satebar, Subway, Chocoladebar Quetzal en Salsa Shop. De bovenverdiepingen zijn getransformeerd tot ruim 200 studentenstudio’s.

De unit van Baristacafe meet circa 110 m² begane grond en 60 m² kelder en is voorzien van een terras aan de voorzijde en aan de achterzijde.

Baristacafé werd bij deze transactie begeleid door Adhoc horecamakelaars. Verhuurder werd geadviseerd door Curfs Consult en Engelvast.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?