Stichting Driestroom verhuurd twee locaties in Elst (gld)

0

In opdracht van Stichting Driestroom heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis bemiddeld in de verhuur van twee locaties De Kist 57 en Kokkeland 17 te Elst. Het totale object beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van 1.865 m².

De huurder Dunya Woonzorg, is onderdeel van Dunya Zorggroep zal op deze locatie gaan gebruiken voor ouderen zorg. Zij zijn met Stichting Driestroom een meerjarig huurcontract overeengekomen. Dunya Zorggroep is actief in de diverse facetten van zorg met name in Arnhem en directe omgeving.

De locatie is gelegen in een woonwijk in de directe nabijheid van de autosnelweg A325. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca e.d. zijn op loopafstand aanwezig.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/stichting-driestroom-verhuurd-twee-locaties-in-elst-gld

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?