Annelot Daggelders in dienst als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

0

Annelot Daggelders (29) is per september in dienst als ontwikkelingsmanager bij projectontwikkelaar Blauwhoed. Blauwhoed breidt met haar komst het team van ontwikkelingsmanagers verder uit. Annelot is afgestudeerd als bouwkundige en werkte hiervoor als ontwikkelaar bij Provast.

“Mijn doel als ontwikkelingsmanager is om toekomstbestendige gebieden te maken. Ik wil met projecten waarde toevoegen aan een gebied en het welzijn verbeteren van de mensen die het gebruiken, door de juiste partijen bij elkaar te brengen en samen te werken. Daar ligt mijn kracht. Bij Blauwhoed, met haar co-creatie DNA, krijg ik de kans om dat toe te passen.”

 

https://blauwhoed.nl/annelot-daggelders-dienst-als-ontwikkelingsmanager-bij-blauwhoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?