Suitable huurt winkelruimte in Nijmegen

0

Suitable Nijmegen heeft recent de winkelruimte gehuurd aan de Molenstraat 39 te Nijmegen. Het betreft een winkelruimte gelegen in de passantenstroom van het winkelend publiek, op een zeer goede locatie in de Molenstraat in de aanloop naar het A1 winkelgebied van Nijmegen.

Suitable herenmode is een winkel voor de moderne man met stijl. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft voor haar opdrachtgever bemiddeld in de verhuur van deze winkelruimte.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/winkelruimte-aan-de-molenstraat-39-te-nijmegen-verhuurd-aan-suitable-nijmegen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?