SKF verhuist naar Houten

0

AJ Investments BV heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met SKF voor de huur van ca. 11.000 m² kantoorruimte met bedrijfsruimte.

Het bestaande kantoorpand aan de Meidoornkade 14 (voorheen in gebruik geweest bij Unigro N.V. en later TNT) beschikt al over een energielabel A en zal geheel gerenoveerd worden. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw aan de Peppelkade 68 wordt een geheel nieuwe bedrijfsruimte gerealiseerd, welke op de verdieping wordt verbonden met het bestaande kantoorgebouw.

Medio 2019 zal SKF haar nieuwe huisvesting in Houten gaan betrekken.

SKF is sinds 1907 een toonaangevende wereldwijde leverancier van lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en diensten, zoals technische ondersteuning, advisering, training en onderhoudsactiviteiten. SKF staat voor Svenska Kullagerfabriken (Zweedse Kogellager Fabriek). De fundamentele kracht van het bedrijf is haar vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen. Op basis hiervan maakt SKF producten die klanten concurrentievoordelen opleveren. SKF is de grootste producent van lagers ter wereld, is vertegenwoordigd in meer dan 130 landen en heeft circa 17.000 distributeurs wereldwijd.

De verhuurder, AJ Investments BV, is bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting.

 

https://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=91726

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?