Jan van Dam Global Machine Logistics B.V. breidt uit op Commodity Park Rotterdam

0

Onlangs heeft ProDelta overeenstemming bereikt met Jan van Dam Global Machine Logistics B.V. over 2.577 m² bedrijfsruimte. Het betreft een uitbereiding op de bedrijfsruimte die reeds sinds 2011 wordt gehuurd.

Beide units zijn gelegen op Commodity Park Rotterdam. Het complex is in 2008 door ProDelta ontwikkeld en omvat 71.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimte, gecompartimenteerd in 28 units vanaf 2.150 m². De compartimentering geeft huurders de flexibiliteit om te groeien en krimpen waardoor de huisvesting voor lange termijn kan worden gewaarborgd.

De robuuste betonbouw maakt het project onderscheidend in de Rotterdamse haven. De degelijke loodsen voldoen aan de strenge veiligheidseisen voor de opslag van cacao en voor de opslag van ADR-goederen.

 

https://www.prodelta.nl/index.php?navid=11&id=1225&pagenum=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?