Regus opent nieuw business center in Utrecht Papendorp

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent vandaag een nieuw business center in het Utrechtse Papendorp. De locatie bevindt zich in het pand ‘STAAT!’, onderdeel van het Business Park Papendorp.

Regus opent in het pand kantoorruimtes en vergaderzalen op de vierde, vijfde en zevende verdieping. Het restaurant en de bar met een totaal oppervlak van circa 1.500m² bevindt zich tevens op de zevende verdieping en op de begane grond is de receptie. Er zijn 200 werkplekken gecreëerd, daarnaast zijn twintig coworking plekken aanwezig voor het opdoen van inspiratie of contact met andere ondernemers. Het is de zevende vestiging die Regus opent in Utrecht. Door deze opening breidt Regus het aantal vestigingen in Papendorp uit naar drie, om aan de toenemende vraag in het groeiende business park te voldoen.

Het center zit in ‘STAAT!’, een mooie zichtlocatie in het toonaangevende Business Park Papendorp. Het gebouw heeft zeven verdiepingen en talrijke ramen die voor veel daglicht zorgen. Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer, heeft voldoende parkeerplaatsen en ligt naast de snelwegen A2 en A12.

Bij deze transactie trad dhr. Maarten Schoo (CBRE Utrecht) op namens de verhuurder.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in
elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centres zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?