Marcel Claessen Managing Partner bij Somerset Capital Partners

0

Per 1 september 2018 is Marcel Claessen (52) als Managing Partner toegetreden tot Somerset Capital Partners. Marcel is zijn gehele carrière werkzaam geweest in de logistiek, waaronder het voormalige TDG plc. en Royal FloraHolland. Bij deze laatste onderneming vervulde hij de afgelopen vier jaar de positie van COO.

Marcel brengt een ruime ervaring mee op het gebied van Real Estate, Supply Chain Management, Business Aquisition & Transformation. Hij begrijpt de uitdagingen van relaties van Somerset Capital Partners daarmee als geen ander. Dat maakt hem de juiste persoon om Somerset Capital Partners te versterken en groei verder mee vorm te geven.

Somerset Capital Partners investeert in vastgoed en treedt op als private equity investeerder. Daarnaast is zij via het Somerset Capital Partners Value Fund actief op de wereldwijde financiële markten.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?