Debby van der Werf in dienst als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

0

Debby van der Werf (38) is per september in dienst als ontwikkelmanager bij projectontwikkelaar Blauwhoed. Met haar komst breidt Blauwhoed het team van ontwikkelaars verder uit. Debby is opgeleid als bouwkundige en werkte hiervoor onder andere bij Kristal, BAM Utiliteitsbouw en Local.

“Ik hou ervan om van niets iets te maken en heb een duidelijke visie. Ik wil projecten ontwikkelen die bijdrage aan het welzijn van mensen. Juist bij Blauwhoed, met haar creatieve en conceptuele kracht, krijg ik alle ruimte om buurten en wijken te ontwikkelen waar mensen lang en gelukkig wonen”, zegt Van der Werf.

 

https://blauwhoed.nl/debby-van-der-werf-dienst-als-ontwikkelingsmanager-bij-blauwhoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?