Regus en verhuurder tekenen huurovereenkomst voor uitbreiding center De Cuserstraat Amsterdam

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een huurovereenkomst getekend met de verhuurder voor de uitbreiding van 552 m² in het huidige business center aan De Cuserstraat 93 in Amsterdam.

Regus huurt al de tweede en derde verdieping van het pand, en gaat per 15 september uitbreiden naar de eerste verdieping. De bestaande oppervlakte wordt met 50% vergroot, naar een totaal van 1.523 m².

Het center bevindt zich in een exclusief business park in de wijk Buitenveldert en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In Buitenveldert zijn verschillende internationale advocatenkantoren en financiële dienstverleners gevestigd. De locatie ligt op zo’n vijftien minuten rijden van de luchthaven Schiphol en nog geen vijf minuten lopen van het Amsterdamse Bos.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “We zijn erg blij met de uitbreiding van deze boutique vestiging aan De Cuserstraat. Dit center bevindt zich in een belangrijk deel van Amsterdam tussen de Zuidas en Amstelveen. Met deze uitbreiding kunnen we aan de enorme vraag naar flexplekken in dit gedeelte van Amsterdam voldoen.”

Bij deze transactie trad BNP Paribas op namens de verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?