Loyens & Loeff versterkt Vastgoedpraktijk met komst Annemieke Wessels

0

Loyens & Loeff versterkt de praktijkgroep Vastgoed met de komst van Annemieke Wessels. Annemieke heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van onder andere vastgoedprojectontwikkeling en vastgoed transacties. De afgelopen 25 jaar was Annemieke als partner en notaris verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek.

Lonne Rooseboom, partner: “Onze vastgoedpraktijk blijft zich uitbreiden. Het aantrekken van Annemieke is voor Loyens & Loeff een fantastische kans om de slagkracht van de vastgoedpraktijk nog verder te vergroten. En met name verwachten wij dat Annemieke met haar jarenlange ervaring een grote aanwinst zal zijn voor de ontwikkeling van onze jonge talentvolle medewerkers. We zullen veel van haar kunnen leren en ik ben daarom zeer verheugd dat we Annemieke aan ons hebben kunnen binden.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?