AimValley verlengd huurovereenkomst in Hilversum

0

Sinds 2010 is AimValley gevestigd in het zelfstandige kantoorgebouw gelegen aan de Utrechtseweg 38 in Hilversum. Het gebouw kent een vloeroppervlak ter grootte van circa 2.693 m², alsmede 50 parkeerplaatsen op het bij het gebouw behorende buitenterrein. Partijen zijn een langjarige verlenging van de vigerende huurovereenkomst overeengekomen tegen marktconforme voorwaarden. AimValley ontwikkelt netwerkapparatuur voor de professionele telecommunicatie- en datacommunicatiemarkt en levert daarnaast productontwikkeldiensten voor derden.

Het kantoorgebouw is eigendom van Renpart Vastgoed SPV 6 B.V.

AimValley werd gedurende de transactie geadviseerd door Castanea Bedrijfsmakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?