Uitbreiding Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting in Rotterdam

0

Per september heeft Ooms Makelaars in Rotterdam uitbreiding gekregen van twee nieuwe medewerkers. We mogen verwelkomen; Allard van den Berg als Vastgoedadviseur en Annemiek van Rheenen als Teamleider Marketing & Communicatie.

Allard van den Berg
Allard is een Young professional met al enkele jaren ervaring en is afkomstig van Waltmann Bedrijfshuisvesting waar hij werkte als Vastgoedadviseur. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de verhuur, aanhuur, aankoop en aanhuur van kantoren, bedrijfshallen, winkels en horeca in de regio Drechtsteden.

Bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting versterkt Allard het retail team als Vastgoedadviseur. Hij zal zich gaan richten op het werven en verhuren/verkopen van winkels en horeca in Rotterdam en omstreken. Het team onder leiding van Ted Rommelse groeit hiermee naar vier medewerkers.

Annemiek van Rheenen
Annemiek werkte hiervoor voor technisch dienstverlener Croonwolter&dros waar zij werkte als marketingcommunicatie manager. In deze rol was zij verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie strategie van de divisie Utiliteit en de ventures GBBS (high end security) en Safety Partners (blusinstallaties).

Bij Ooms is Annemiek onder andere verantwoordelijk voor de naamsbekendheid en positionering van de verschillende disciplines Zakelijke markt, Financiering/Verzekeren en Wonen. Met haar komst groeit de marketingafdeling van Ooms naar vier medewerkers. Het team bestaat nu al uit twee online markteers en op korte termijn komt daar een content marketeer bij.

 

https://ooms.com/actueel/uitbreiding-ooms-makelaars-bedrijfshuisvesting-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?