Winkelcentrum Raaks in Haarlem verkocht aan Duits fonds van KGAL

0

EPISO 4 LEO Raaks BV opportunity fonds (verkoper), beheerd door Tristan Capital Partners en Timeless Investments, heeft onlangs haar winkelcentrum Raaks in Haarlem verkocht aan KANSA Grundstücksgesellschaft mbH & Co. KG (koper), een fonds dat beheerd wordt door KGAL Investment Management GmbH & Co. KG.

Het winkelcentrum is volledig verhuurd aan 17 retailers, biedt een sterke huurdersmix bestaande uit nationale winkelketens en lokale retailers en heeft een gewogen gemiddelde huurtermijn (WALT) van iets minder dan acht jaar. Hoofdhuurders zijn Albert Heijn, Bever en Pathé.

Het verkoopteam, onder leiding van Frank Elferink van Brickstone Retail en Reinier Wegman van Savills, zeggen: “Deze overname door een Duits fonds toont aan dat er weer interesse is in stabiele en hoogwaardige winkellocaties, wat een positief teken is voor de toekomst.”

Brickstone Retail, Savills en Houthoff adviseerden de verkoper tijdens de transactie. De koper werd geadviseerd door Loyens & Loeff.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/260768-0/09/2018/winkelcentrum-raaks-in-haarlem-verkocht-aan-duits-fonds-van-kgal

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?