DELA Vastgoed verlengt huurovereenkomsten ZEEMAN-portefeuille

0

DELA Vastgoed heeft met Zeeman overeenstemming bereikt over een langjarige verlenging van het merendeel van de huurovereenkomsten. Beide partijen hebben voor de lange termijn het vertrouwen in de toekomst naar elkaar uitgesproken. DELA Vastgoed is verheugd met deze ontwikkeling die past bij haar visie waarbij een goede en langdurige verstandhouding tussen huurder en verhuurder centraal staat.

In 1999 kocht DELA circa 75 panden van Zeeman. In het merendeel van deze panden was destijds een Zeemanwinkel gevestigd. In de loop der jaren zijn een aantal van deze locaties van huurder veranderd en zijn er redelijk wat panden verkocht. De samenwerking tussen beide partijen kent dan ook een lange geschiedenis. Nu, bijna 20 jaar later, is Zeeman nog steeds een van de grootste huurders van DELA Vastgoed.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/dela-vastgoed-verlengt-huurovereenkomsten-zeeman-portefeuille/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?