DELA Vastgoed koopt winkelcomplex op Demer in Eindhoven

0

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van de winkel aan Demer 17 a in Eindhoven.

Het gaat om een winkelcomplex op de drukste winkelstraat in Eindhoven, de Demer. De huurder, ten behoeve van Pieces, is VM Retail. De winkelruimte is recent uitgebreid door de verkoper, ProWinko en Active Interest, waardoor het totale oppervlakte is toegenomen tot circa 642 m², waarvan circa 189 m² op de begane grond.

De koopsom bedraagt € 5,8 miljoen k.k.

Frank Hendriksen: “Wij investeren in de 21 beste winkelgebieden van Nederland en wijkwinkelcentra. De Demer is een van de beste winkelstraten van Nederland en deze aankoop past dan ook goed in het beleid van DELA Vastgoed”

De verkopende partij werd geadviseerd door landelijke winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop bijgestaan door Houthoff.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/dela-vastgoed-koopt-winkelcomplex-op-demer-in-eindhoven/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?