Certitudo sluit langjarig huurcontract af met ITG Holding B.V. bij PENTAPARC

0

Certitudo sluit 10-jarig huurcontract af met ITG Holding B.V. op PENTAPARC

Certitudo Capital heeft een 10-jarig huurcontract afgesloten met ITG Holding BV. voor een van de kantoorvilla’s op PENTAPARC te ’s-Hertogenbosch.

ITG
International Travel Group (ITG) vertegenwoordigd een aantal gespecialiseerde direct-selling reismerken, waaronder Experience Travel en Academische Reizen. Gezien de groei van ITG hebben ze besloten om hun huidige locatie per 1 september 2019 in te ruilen voor een kantoorruimte van ruim 1.100m² in een van de nieuwe hoogwaardige en duurzame kantoorvilla’s op PENTAPARC.

PENTAPARC
De kantoren op PENTAPARC zijn verkeersgunstig gelegen aan een van de noordelijke uitvalswegen van ’s-Hertogenbosch nabij de A59 en A2. Het centraal station bevindt zich op ca. 3 km. afstand en er is een directie busverbinding naar PENTAPARC met een halte vrijwel voor de deur. Het verduurzamen van de gebouwde omgeving past Certitudo Capital toe in alle objecten die het beheert of bezit. Zo ook bij deze kantoorgebouwen op PENTAPARC, welke energieneutraal en dus met een EPC waarde van 0, opgeleverd gaat worden.

RSP Makelaars heeft Certitudo geadviseerd bij deze transactie.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/itg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?