Ronald Koemans versterkt Alternative Investment team Savills

0

Ronald Koemans is op 1 september in dienst getreden bij Savills als Associate op de afdeling Alternative Investments. In deze functie zal Ronald zich richten op de aan- en verkoop van woningen, zorg, hotels en studentenhuisvesting.

De afgelopen twee jaar heeft Koemans bij Cushman & Wakefield gewerkt in het Capital Markets team waar hij institutionele- en particuliere vastgoedbeleggers heeft geadviseerd over de Nederlandse vastgoedmarkt. Voordat hij de overstap maakte naar Cushman & Wakefield was Koemans twee jaar in dienst bij Colliers, waar hij de rol van Senior Valuer en Consultant Capital Markets heeft vervuld.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/260557-0/09/2018/ronald-koemans-versterkt-alternative-investment-team-savills

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?