Edgar Berger benoemd tot hoofd Acquisitie Noordwest

0

Edgar Berger is per 1 oktober 2018 benoemd tot hoofd Acquisitie Noordwest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het aankopen van vastgoed in de regio Noordwest, op basis van de mandaten van de institutionele opdrachtgevers van Syntrus Achmea RE&F.

Berger (42) werkte 3,5 jaar als acquisitiemanager bij Altera Vastgoed. In die periode verwierf hij namens klanten onder meer woningen en winkels in de Metropoolregio Amsterdam en in de Regio Utrecht. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij de Alliantie Ontwikkeling als regiomanager en bij LATEI projectontwikkeling als Ontwikkelingsmanager.

“Wij zijn verheugd over de komst van Edgar”, zegt Edvard van Luijn, director Acquisitie & Ontwikkeling. “Met zijn brede ervaring versterken we onze acquisitiekracht in een belangrijk werkgebied waar we de ambities van onze opdrachtgevers willen waarmaken”.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/edgar-berger-wordt-hoofd-acquisitie-noordwest

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?