Certitudo Capital koopt het kantoorpand Beukenlaan 137 in Eindhoven

0

Het pand, met een totale oppervlakte van circa 1.500 m² BVO, aan de Beukenlaan is langjarig aan diverse partijen verhuurd. Certitudo zal met een renovatie het pand naar een duurzaam niveau brengen en daarmee het object voor lange termijn in belegging houden.

Het object is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de drukke Rondweg te Eindhoven, die een snelle aansluiting biedt op de snelwegenstructuur bij Eindhoven, alsook van en naar het stadscentrum. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde dienstverleners gevestigd, zoals onder meer IAK, AON, Croon, Foederer, Ballast Nedam, Yacht en DHV. Verder ligt het object nabij bedrijventerrein “De Hurk” en tegenover het “Evoluon”.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, transformaties en overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

Koper werd bijgestaan door Q-bedrijfslocaties. Verkoper werd bijgestaan door Bossers en Fitters Bedrijfshuisvesting.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/beukenlaan/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?