Sacha Hoek benoemd tot Head of Advisory Indirect Investments bij JLL Nederland

0

Sacha Hoek (45) is per 1 september benoemd tot Head of Advisory Indirect Investments bij JLL Nederland. In deze nieuwe rol zal hij zich toeleggen op het adviseren van institutionele investeerders en vastgoedondernemers op het gebied van indirecte kapitaaltransacties, fusies- en overnames, platforminvesteringen en capital raising. Zijn ervaring van meer dan 20 jaar heeft hij onder andere opgedaan bij Fakton Capital in Amsterdam, Deutsche Bank in Londen en bij Kempen & Co in Amsterdam. Sacha zal mede worden ingezet om binnen het Global Funds Advisory team van JLL een leidende adviserende rol te vervullen.

Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland, zegt hierover: “De indirecte vastgoedbeleggingsmarkt is sinds het begin van de eeuw enorm gegroeid en is nog steeds aan serieuze expansie onderhevig. Vele Nederlandse en internationale beleggers zijn overgegaan tot het investeren via clubdeals, in fondsen bij gespecialiseerde managers, het overnemen van complete platforms en/ of fusies of strategische samenwerkingen met bestaande vastgoedbedrijven. Deze trend zet zich onder andere voort door de groei van het aantal buitenlandse investeerders in Nederland en de rest van Europa. Met de komst van Sacha kan een verdere groei van onze activiteiten in dit segment worden versneld.

Sacha Hoek zegt: “Ik ben zeer enthousiast om deze rol binnen JLL te bekleden en zie veel kansen om Nederlandse en buitenlandse partijen te adviseren bij hun financieel-strategische keuzes en verschillende transactiestructuren. Ons internationale netwerk is instrumenteel voor een superieur en op maat gemaakt advies voor huidige en toekomstige klanten”.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1027/sacha-hoek-benoemd-tot-head-of-advisory-indirect-investments-bij-jll-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?