Maartje Smallenbroek benoemd tot Head of Marketing & Positioning bij JLL Nederland

0

Maartje Smallenbroek (28) is per 1 september benoemd tot Head of Marketing & Positioning bij JLL Nederland. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van interne en externe communicatiestrategieën met als doel JLL als merk in de markt te versterken. Met deze stap gaat Maartje tevens onderdeel uitmaken van het Leadership Team Nederland van JLL.

Maartje heeft de afgelopen jaren zowel in haar studie als werk ervaring opgedaan op het gebied van marketing, communicatie en bedrijfskunde. Sinds 2015 is zij in dienst bij JLL. Voor JLL werkte Maartje bij Accenture waar zij zich bezighield met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij verschillende bedrijven.

Pieter Hendrikse, CEO van JLL Nederland zegt hierover: “Met Maartje in deze rol zijn we ervan overtuigd dat we een volgende stap zullen zetten in de verdere positionering van JLL Nederland. Samen met haar collega’s zal zij voor een uitbreiding van activiteiten en ideeën gaan zorgen, die in de huidige vastgoedmarkten worden gevraagd. Haar ervaring en inzichten zullen daarbij van grote betekenis zijn.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1028/maartje-smallenbroek-benoemd-tot-head-of-marketing-en-positioning-bij-jll-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?