Fyffes B.V. huurt tijdelijk 925 m² kantoorruimte in Schiedam

0

Fyffes B.V., een van de grootste fruitbedrijven ter wereld, huurt tijdelijk circa 925 m² aan de Havenstraat in Schiedam.

Het kantoor is gelegen aan de Havenstraat 23 in Schiedam. Bij de (onder)huurovereenkomst horen tevens 25 parkeerplaatsen gelegen in de parkeergarage van het gebouw en op de steiger naast het gebouw.

Op de landtong tussen Spuihaven en Willemshaven staan twee kwalitatief hoogwaardige, jonge, kantoorgebouwen. Havenstraat 23 is medio 2013 opgeleverd. Het kantoorgebouw ligt op een prominente plek aan de Maas en biedt uitzicht over de vele water- en havenactiviteiten. Het object kent vijf bouwlagen met een totaal vloeroppervlak van circa 5.221 m² kantoorruimte. Op het Maaiveld is een parkeergarage gelegen die plaats biedt aan 100 motorvoertuigen.

Na de (onder)huurperiode zal Fyffes B.V. terug verhuizen naar Marconistraat 19 in Rotterdam. Dit kantoor wordt in de tussentijd volledig gerenoveerd door het Havenbedrijf Rotterdam.

Parc Makelaars adviseerde de huurder bij deze transactie. De (onder)verhuurders Jumbo werden geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Molenaar Bedrijfshuisvesting.

 

http://nieuws.cbre.nl/fyffes-bv-huurt-tijdelijk-925-m-kantoorruimte-in-schiedam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?