Feestelijke start bouw Heidezoom: toekomstige bewoners timmeren zelf de bekisting van de fundering

0

Op dinsdag 28 augustus 2018 is de start bouw gevierd van het project Heidezoom in ‘t Harde. Onder het toeziend oog van aannemer Salverda en gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen verrichte een aantal toekomstige bewoners de officiële starthandeling. Samen timmerden zij de bekisting voor de fundering van één van de woningen. Deze middag vormde het startsein voor de bouw van 37 woningen: rijwoningen, 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen. Een aantal daarvan ligt direct aan het bos of heeft uitzicht op de weilanden.

De feestelijke start van de bouw markeerde ook voor VanWonen een belangrijk moment. Mireille Jeurnink, manager vastgoedontwikkeling: “De bouw van een woning gaat voor de toekomstige bewoner pas echt leven als de eerste stenen gestapeld worden. In het voortraject hebben zij van papier vele beslissingen moeten nemen. In de komende periode worden deze stap voor stap gerealiseerd. Het duurt nog even voor het huis af is maar de tijd gaat snel. Ik wens alle nieuwe bewoners alvast heel veel woonplezier op deze prachtige plek in ’t Harde.”

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Kopersbegeleidster Suzan Keddeman van Salverda Bouw liet weten dat de eerste woningen nog voor de zomervakantie van 2019 worden opgeleverd. De eerste kijkmiddagen worden binnenkort gepland, dan kunnen de kopers hun woning voor het eerst van binnen bekijken.

Het komend najaar gaat gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen starten met de planvorming van het allerlaatste deel van Heidezoom. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.heidezoom.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?