CooperSurgical verhuist naar logistieke hotspot Venlo

0

Het distributiecentrum gelegen aan de Celsiusweg 35 in Venlo bestaande uit circa 6.017 m² is verhuurd aan CooperSurgical door Welsi. CooperSurgical biedt een uitgebreid portfolio aan medische instrumenten, apparaten en wegwerpartikelen die de gezondheidszorgbehoeften van vrouwen gedurende hun hele leven dienen. Welsi is van oorsprong een transportbedrijf gericht op transport door heel Europa.

Met de huur van het distributiecentrum, welke recent voorzien is van zonnepanelen, verhuist CooperSurgical zijn distributie en value added services vanuit Denemarken naar Nederland. In het duurzame distributiecentrum heeft het bedrijf de mogelijkheid de komende jaren nog verder te groeien binnen de Europese markt.

JLL heeft Welsi geadviseerd bij de verhuur van het distributiecentrum. CooperSurgical werd geadviseerd door Buck Consultants en CMS Derks Star Busmann.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1025/coopersurgical-verhuist-naar-logistieke-hotspot-venlo

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?