Particuliere belegger koopt een herenhuis met 16 verhuurde studio’s aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, vestiging Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever geadviseerd voor de aankoop van dit herenhuis. De opdrachtgever is een particuliere belegger. De overdracht heeft in augustus j.l. bij de notaris plaatsgevonden.

Dit karakteristieke herenhuis met 16 verhuurde studio’s is gelegen aan één van de bekendste straten van Nijmegen, de Berg en Dalseweg in Nijmegen-Oost. Een gemeentelijk monument uit ca. 1885 met de authentieke details.

De verkoper werd geadviseerd door Pulles Makelaardij uit Nijmegen.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/particuliere-belegger-koopt-een-herenhuis-met-16-studio-s-aan-de-berg-en-dalseweg-in-nijmegen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?