Karlijn van Gageldonk naar Blauwhoed als content manager

0

Karlijn van Gageldonk (34) is per augustus 2018 als content manager in dienst getreden bij Blauwhoed. Met de komst van Karlijn breidt de creatieve kracht van Blauwhoed verder uit. Na haar studies Journalistiek en Culturele Antropologie, werkte Karlijn onder andere bij proptech organisatie OSRE. Hier ontwikkelde en regisseerde zij onder andere de vastgoedinnovatiefilmpjes van Thomas & Thomas in de oranje Kever.

“Content creatie is onmisbaar geworden, ook voor vastgoedbedrijven. Het is essentieel om zichtbaar te zijn. Verhalen vertellen zit in mijn DNA. Ik kan niet wachten om in mijn rol als content manager de kennis en creativiteit van Blauwhoed en haar projecten te delen met de buitenwereld.”

 

https://blauwhoed.nl/karlijn-van-gageldonk-dienst-als-content-manager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?