500 sociale huurwoningen erbij in Amsterdam Delflandpleinbuurt

0

Woonstichting De Key gaat 500 sociale huurwoningen bouwen in de Delflandpleinbuurt. Voor studenten en starters, nét binnen de ring.

“We zijn erg blij met het feit dat we weer 500 sociale huurwoningen kunnen bouwen in de Delflandpleinbuurt.”, vertelt Eelco Siersema, directeur Vastgoed bij De Key. “Naast 468 betaalbare woningen voor studenten bouwen we hier ook 32 goedkope huurwoningen voor starters.”

Zoals het er nu uitziet gaat de bouw in het tweede kwartaal van 2019 plaatsvinden.

Meer woningen in Delflandpleinbuurt
Dit is niet het eerste project van De Key in de Delflandpleinbuurt. Andere projecten van De Key in de omgeving zijn Startblok Riekerhaven waar jongeren en statushouders samen wonen, en project Lieven aan de Maassluisstraat waar straks ongeveer 1200 woonstarters van 18 tot en met 27 jaar een plek vinden.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?