Neele-Vat huurt 13.000 m² distributieruimte in Distributiecentrum Seinehaven

0

Neele-Vat Logistics heeft overeenstemming bereikt over de huur van het logistieke gebouw aan de Shannonweg 76-78 in Rotterdam. Het gebouw omvat circa 10.750 m² warehouse, circa 1.780 m² mezzanine en circa 585 m² kantoorruimte.

Het betreft een uitbreiding van de activiteiten van Neele-Vat, dat nu 2 gebouwen in het complex huurt. Distributiecentrum Seinehaven, gelegen op Distripark Botlek, omvat totaal circa 100.000 m² hoogwaardige logistieke ruimte, verspreid over 6 gebouwen. De verhuur aan Neele-Vat vindt plaats aansluitend op het vertrek van de vorige huurder, waarmee het complex wederom geheel verhuurd is.

INDUSTRIAL real estate partners adviseerde de verhuurder KBC bij deze transactie.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?