Regus en LaSalle Investment Management tekenen huurovereenkomst voor kantoor in Kennedytoren Eindhoven

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft met LaSalle Investment Management een overeenkomst gesloten voor de huur van 2.446 m² in de Kennedytoren in Eindhoven. Het is de vijfde locatie voor Regus in de Lichtstad.

Regus huurt de begane grond en de tweede en derde verdieping van het kantorencomplex dat onderdeel uitmaakt van het ‘Kennedy Business Center’. Het pand heeft een opvallende architectuur met glazen gevels en veel transparantie. Met 21 verdiepingen en 83 meter is het een van de hoogste gebouwen in Eindhoven. De Kennedytoren staat direct naast het centraal station. De locatie is ook goed bereikbaar met de auto en is voorzien van een parkeergarage.

De Kennedytoren heeft ‘Energielabel A’. Daarnaast heeft de eigenaar ook een ‘Greenlease’ ontwikkeld waarin afspraken staan voor een duurzaam gebruik en beheer van het gebouw.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Wij zijn heel blij met deze toplocatie. De regio Eindhoven is een van de snelst groeiende economieën van Nederland. Er zitten veel hightechbedrijven en die trekken talentvolle werknemers aan. Met dit business center bieden we bedrijven een aantrekkelijke, inspirerende werkplek voor hun toptalent.”

Vincent Kooijman, Asset Manager bij LaSalle Investment Management: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Regus naar de Kennedytoren en zien dit als toegevoegde waarde voor het gebouw. De komst van Regus draagt bij aan de verdere positionering van het ‘Kennedy Business Center’ als hoogwaardige kantorenlocatie op het centraal station in Eindhoven en biedt zittende huurders meer flexibiliteit in huisvesting binnen het gebouw Kennedytoren. Samen met Regus werken wij aan het verder optimaliseren van de dienstverlening aan onze overige huurders.”

Bij deze transactie trad JLL op namens de verhuurder.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centers zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?