ON’NA Beauty Lifestyle huurt in Hoofddorp

0

Op vrijdag 31 augustus 2018 opent ON’NA Beauty Lifestyle in het centrum van Hoofddorp haar eerste winkel. De winkel in winkelcentrum Polderplein heeft een vloeroppervlak van circa 214 m² op de begane grond.

Winkelcentrum Polderplein ligt in het winkelhart van Hoofddorp. Het ruim opgezette winkelcentrum is vrijwel geheel overdekt en biedt een zeer divers assortiment van meer dan 50 winkels. Retailers zoals Rituals, KFC, Lucardi, HEMA, D-Reizen, Hunkemöller, Prénatal en Jack & Jones zijn hier vertegenwoordigd.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde DELA Vastgoed bij de verhuur. ON’NA Beauty Lifestyle voerde de transactie zelfstandig uit namens de eigen winkelformule.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/08/onna-beauty-lifestyle-huurt-in-hoofddorp

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?