Krijn Taconis naar Urban Interest

0

Urban Interest heeft Krijn Taconis aangetrokken als commercieel directeur.

Krijn is ruim 27 jaar actief in het vastgoed. Hij was onder meer mede oprichter van N+T Real Estate dat na 3 jaar is overgenomen door CBRE als start van de retail activiteiten in Nederland. Vervolgens is Krijn 11 jaar in dienst geweest bij CBRE als executive director en heeft in deze periode leiding gegeven aan de sterke en succesvolle groei van de retail praktijk van CBRE.

Met zijn jaren lange ervaring in de in de vastgoedmarkt zal hij een bijdrage gaan leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie en invulling geven aan de groeiambities van Urban Interest. Hierbij gaat hij zich focussen op de commerciële activiteiten in de bestaande portefeuille, alsmede acquisitie en disposities.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?