Vernieuwing Basisregistratie Kadaster

0

Het Kadaster werkt aan de vernieuwing van de Basisregistratie Kadaster (BRK). Wat kunt u verwachten?

Het bestaande systeem is niet toekomstbestendig en moet vernieuwd worden om de continuïteit van de dienstverlening van het Kadaster te waarborgen. Het vernieuwde systeem biedt betere mogelijkheden om klantwensen, product- en procesverbeteringen en wetswijzigingen door te voeren. Het aangepaste akteverwerkingsproces van de BRK verhoogt de kwaliteit en de actualiteit van de registratie.

Wat is de planning?
Volgens de huidige verwachtingen neemt het Kadaster op 15 oktober 2018 de vernieuwde BRK in gebruik, er vanuit gaande dat ze op dat moment zeker weten dat de rechtszekerheid ook met het vernieuwde systeem geborgd is.

 

https://www.kadaster.nl/-/vernieuwing-basisregistratie-kadast-1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?