Roll Group huurt kantoorgebouw aan Fascinatio Boulevard 1242 te Capelle a/d IJssel

0

Cornus Vastgoed verhuurt per 1 december 2018 het modern ingerichte, representatieve kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 1242 te Capelle a/d IJssel aan Roll Group. Het gebouw beslaat circa 1.976 m² kantoorruimte en beschikt over 42 parkeerplaatsen.

Onder de naam Roll Group opereren de bedrijven RollDock en Roll-Lift. RollDock verzorgt het transport van zware lading over zee met een vloot van acht innovatieve schepen. Roll-Lift opereert aan de landzijde en beschikt over een groot aantal kranen, trailers en ander materieel. De afgelopen jaren heeft Roll Group een aantal prestigieuze projecten uitgevoerd over de hele wereld.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?