Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te Rotterdam

0

Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te RotterdamHoofddorp, 21 augustus 2018 – Stichting Lelie zorggroep en NSI N.V. hebben een 15-jarige huurovereenkomst gesloten voor ruim 2.400 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. De Lelie zorggroep huurt het volledig gebouw aan de Hoofdweg 216- 228 te Rotterdam.

NSI zal het gebouw volledig renoveren en verduurzamen. De werkzaamheden hebben onder andere betrekking op de installaties, nieuwe Led-verlichting in het gehele gebouw met sensoren, nieuw sanitair en tegelwerk, nieuw systeemplafond en aanpassing van de entree.

Lelie zorggroep heeft in goed overleg gekozen voor ontzorging in de vorm van een Turnkey oplevering. OOK architecten begeleidt Lelie zorggroep bij het bepalen van de nieuwe indeling en inrichting.

Lelie zorggroep heeft deze locatie gekozen in verband met de goede bereikbaarheid zowel per auto als per OV Tevens ligt De Burcht, een van de Woonzorgcentrum en Verpleeghuizen van de Lelie zorggroep, op ca. 5 minuten lopen. Hierdoor wordt zal het contact tussen zorg- en hulpbehoevenden en medewerkers meer versterkt worden.

Bij deze transactie werd Lelie zorggroep begeleid door BRiQ Real Estate en werd NSI geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Rotterdam.

Over Lelie zorggroep
Lelie zorggroep bundelt de krachten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening op aan iedereen die dat nodig heeft. Op dagelijkse basis wordt gewerkt aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. Lelie zorggroep biedt zowel intramurale als extramurale zorg. Er werken ca. 3.300 medewerkers en ca. 800 vrijwilligers.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?