Frank Kersten versterkt Somerset Capital Partners in rol van Managing Partner | Business Innovation

0

Somerset Capital Partners, investeerder in vastgoed, private equity en de wereldwijde financiële markten, heeft Frank Kersten aangetrokken voor de functie van Managing Partner Business Innovation. Frank Kersten is afkomstig van Kuehne + Nagel, waar hij sinds 2012 werkzaam was. In zijn meest recente rol, als Director Contract Logistics, was hij zowel operationeel als commercieel eindverantwoordelijke voor alle logistieke operaties in Nederland.

Met de ruime ervaring van Frank op het gebied van Business Development, Supply Chain, Logistics Real Estate, Innovatie en een bewezen track record in de logistieke sector, versterkt Frank Somerset Capital Partners in haar groeiambities.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?