Union Investment sluit langjarige huurovereenkomst met Vibe Group Netherlands

0

Union Investment heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Vibe Group Netherlands voor zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Vibe Group huurt circa 2.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, in de ITO Toren op de Zuidas.

Vibe Group is een jonge en ambitieuze Nederlandse IT-recruitmentorganisatie en is sterk gegroeid sinds de oprichting in 2011. Zij geloven in de kracht van niches en onderscheiden zich door een sterke focusstrategie. Het bedrijf begon met twee, maar telt inmiddels meer dan 170 ambitieuze werknemers verdeeld over kantoren in Nederland, België en Duitsland.

Irene van Esseveld, Accountmanager bij Savills: “Vibe is een zeer gewaardeerde huurder in de ITO Toren en wij zijn trots deze nieuwe overeenkomst namens onze opdrachtgever te hebben gerealiseerd.”

Savills adviseerde Union Investment bij deze transactie. Vibe Group Netherlands werd geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/109603-0/08/2018/union-investment-sluit-langjarige-huurovereenkomst-met-vibe-group-netherlands

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?