Lefier koopt 28 appartementen in Hondsrugtoren

0

Woensdag 15 augustus ondertekenden directeur Vastgoed Pieter Witzenburg van Lefier en Peter van Dijk Projects & Investments een koopovereenkomst. Met het ondertekenen wordt Lefier eigenaar van 28 appartementen in de nieuwe woontoren, die op de hoek Weerdingerstraat en Hondsrugweg in Emmen gebouwd wordt. De ondertekening vond plaats in het bijzijn van wethouder Jisse Otter.

Uitbreiden woningbezit
Lefier zet zich in voor betaalbare woningen voor alle leeftijden. Deze levensloopbestendige woningen in het centrum van Emmen zijn daarom een goede aanvulling op het woningbezit van Lefier. De woningen zijn bestemd voor sociale verhuur.

Start bouw
De bouw van de toren start in oktober. De toren krijgt in totaal 17 verdiepingen. De appartementen van Lefier zijn 75 m2 met twee slaapkamers en komen op de 1e tot en met 7e verdieping. Elk appartement krijgt een parkeerplaats. Peter van Dijk Projects & Investments levert de appartementen gebruiksklaar op.

Oplevering en start verhuur
Als de bouw voorspoedig verloopt, zullen de woningen begin 2020 worden opgeleverd. Eind 2019 start Lefier met de verhuurcampagne en maakt dan ook de huurprijzen bekend.

 

https://dkvwg750av2j6.cloudfront.net/m/7cf9881371f2371d/original/180815-PERSBERICHT-Lefier-ondertekening-Hondsrugtoren-augustus-2018.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?